maanantai 15. marraskuuta 2010

Pakenevat punahousut

Ensialkuun kiitokset aivan ihanista korutarinoista, joita olette edellisen arvontapostauksen kommenttilaatikkoon jakaneet! Niitä on tosi mukava ja liikuttavaa lukea! -Ja lisääkin saa laittaa, sillä arvontapäivä on vasta tulevana torstaina :)_MG_6812Sain pari päivää sitten Asokselta tilaamani Reiss:in punaiset pöksyt. Tulivat ja lähtevät, sillä malli ja materiaali kumpikaan eivät natsanneet yhyteen mielikuvieni kanssa. Verkkokauppahommissa joskus käy näinkin. Lahkeet olivat liian leveät nilkoista ja kangas sellaista ohutta, joustavaa farkkua, että polvipussit syntyivät pelkän katseen voimasta ensimmäisellä sovituskerralla. Kaikkea muuta kuin siisti yleisnäkymä -kuva ei taida asianlaitaa edes paljastaa niin selvästi kuin kotipeili.

7870627_1_1_2Jään siis odottamaan toiveikkaana Zaran farkkuja, josko sitten viimeinkin saisin ne punaiset housuni. -Syyskuun lookbookissa olivat esillä, mutta eivät käsittääkseni vielä entäneet meillä kauppaan saakka. Saa vinkata, jos tulee vastaan :)

EDIT// jee jee, kiitos kaverit, Zaran farkut oli justiinsa jetsulleen passelit :)

16 kommenttia:

 1. Turun Zarassa oli jo jotkut punaiset farkut roikkumassa! Itse en uskaltanut kokeilla, rohkeneeko tuollaisia värejä käyttää keskellä pimeintä syksyä!

  VastaaPoista
 2. Kauheen kivat noi Zarankin housut! Mä tänään ihan ekaa kertaa tilasin kengät Asokselta ja näin jälkeenpäin vaan mietin et tuleeko jotain tullimaksujakin siihen päälle? Loppusummassa oli vaan 7 euron toimitusmaksu. Hyvä näin jälkikäteen tämmösiä fundeerata... ;)

  VastaaPoista
 3. Ei hätää murunen, ei tuu :) -Tulevat briteistä, eli voit tilata niin paljon kuin sielu sietää (tai tarkemmin kuitenkin ehkä Visa ;)

  VastaaPoista
 4. Kiitos vinkistä, eiköhän ne sitten ole jo täälläkin (en ole hetkeen ehtinyt visiteeraamaan). Ja minä ajattelin silleesti, että kun on niin tavattoman ankiaa muuten, niin josko noilla saisi vähän potkua olemukseen :)

  VastaaPoista
 5. Vau punaiset farkut näyttävät kyllä makeilta sun päällä : )

  VastaaPoista
 6. Moi!

  Ovat jo Aleksinkin Zarassa..., elleivät ole jo loppu. Näin ne siellä viime viikolla, vai olikohan se jo edellisen viikon lopussa.

  -Jutta-

  VastaaPoista
 7. kiitos :) kun löytys vielä mieluisat niin tykkäisin kovasti!

  VastaaPoista
 8. Nonni, taas kävi näin -pitäis vissiin olla ihan kärppänä vaanimassa :) -Toivottavasti tullee lissää jos ovat jo loppu. Kiitos infosta kovasti!

  VastaaPoista
 9. Minäkin aioin tulla huutelemaan, että Jumbon Zarassa roikkui punaisia housuja (juurikin noita vajaamittaisia). Sinä ja blogisi nimittäin tuli niistä heti mieleen!
  Itselläni oli myös samanlainen metsästys käynnissä, mutta ennätin jo ostaa Seppälän nuorten osastolta(!) punaiset housut, kun sattuivat olemaan mulle just sopivat (joskus niinkin!). :)

  VastaaPoista
 10. Kiitoskiitoskiitos :) Tää koettaa päästä liikenteeseen, voi vitsi kun on illat vaan lapsenhoitoa nyt just pullollaan.

  VastaaPoista
 11. Myös itiksen Zarassa juuri tänään näin monta paria noita punaisia farkkuja roikkumassa. Kiinnitin niihin huomiota, kun myös tuli niin tämä blogi mieleen niistä. :)

  VastaaPoista
 12. Mitenkäs palautuspolitiikka? Onko hankalaa ja mitä maksuja siitä koituu? Itse olen melkoista marginaalikokoa 187 cm pituudessani, joten en ole uskaltanut tilata mitään. Palautus kun tulee mitä suurimmalla todennäköisyydellä kyseeseen ainakin osalle tuotteista. Entäpä kokotaulukot, vastaavatko siellä mainitut UK-koot European-kokoja, vai kannattaako ottaa kokoa isompaa/pienempää?

  VastaaPoista
 13. Asoksella palautuskulut tosiaan täytyy kustantaa itse. Nuo Reissin pöksyt olivat kokoa 8 joka yleensä vastaa hyvin kokoa 36, mutta tällä kertaa oli reilumpi mitoitus selkeästi. Asoksen oman merkin vaatteita minulla ei taida ollakaan yksiäkään, joten harmi kyllä en niistä osaa sanoa. Eli kokotaulukot ovat kyllä suuntaa-antavia hyvinkin, mutta merkkikohtaisia eroja voi olla. Oletko muuten tilannut koskaa Topshopilta, siellä on erikseen vielä tall-mallisto, joka on suunnilleen mittaisesi ystäväni suosiossa :)

  VastaaPoista
 14. Heipsan! Mä matkisin ja hain eilen kans Zaran punaiset pöksyt! Olivat tosi kivat päällä vaiks lyhytjalkainen olenkin. Lahkeista tuli kivat kun niitä vähän kääri, niinkuin tossa Zaran kuvassa!

  VastaaPoista
 15. Et muutes oikeestaan matkinutkaan, koska tää yks joutui palauttamaan ne! Sovitin kolmekutosia ja kolmenelkkuja, ja viimeksimainitut ei nousseet polvia pidemmälle. Sopivissa kolmekutosissa oli kuitenkin iiiiso reikä, ja sain varastosta uudet. Mutta niihin oli pakko olla tullut virheelline kokonumero, koska kun koitin laittaa kotona päälle, vastasivat ihan täysin noita pienempiä sovittamiani. Eli palauukseen, ja olen taas (!!!) punahousuton!

  VastaaPoista
 16. Kiitos vinkistä! Löytyi -ja kuinkas sitten kävikään, ehdin jo innostua, kunnes sopiva pari oli rikki, ja vastaava kokonumeroinen olikin saanut pintaansa väärät kokolaput eikä mahtunut lainkaan.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kommentit ovat mitä lämpimimmin tervetulleita ja toivottuja :)