lauantai 13. marraskuuta 2010

River Island Asoksella

Mitä mitä mitä vanhat silmäni näkivätkään. Asoksen merkkien joukkoon on juuri liittynyt myös River Island, joka sattuu olemaan yksi englantilaisista merkeistä, joiden verkkokauppaa olen ajoittain kytistellyt, mutta Suomen toimitus on uupunut aina vain.

riverislandValikoima on tällä hetkellä hieman vaatimaton, sillä iso osa ensimmäisen erän tuotteita on jo myyty lähes  loppuun, mutta löysinpä sieltä heti yhden jutun, jota voisin harkita; nuo punaiset pillifarkut ottaisin mieluusti tilaamieni Reissin pöksyjen tilalle, jotka olivat liian suuret, ja joutuvat kotimatkalle.

Niille, jotka eivät merkkiä tunne, kyseessä on siis kohtuuhintainen vaateketju, jossa laatu ja materiaalit ovat jotakin H&M:n ja Mangon luokkaa. Luksusta ei siis kannata odottaa, mutta välillä sieltä voi tehdä tosi hauskoja löytöjä, etenkin asustepuolelta.

3 kommenttia:

 1. Minäkin huomasin asian tänään! Pidän RI:n vaatteista, mutta kuten sanoit, laatu on jotain H&M:n ja Mangon väliltä! Kiva juttu kuitenkin!

  Punaisista pöksyistä puheenollen: Zaraan pitäisi lähes identtiset punaiset pöksyt tulla, josseivat ne jo sitten ole siellä, itse en ole niitä paikallistanut vielä! :)

  _Mila

  VastaaPoista
 2. No ihan samoja pöksyjä olen kytännyt :D Vinkkaa jos törmäät! Hauskaa lauantaita!

  VastaaPoista
 3. Olen samaa mielta River Islandin laadusta, ajoittain aika suttua. Sanoisin myos ettei tyyli ole aina kovin ajaton (laadukas tai miten sita haluaisikaan kuvailla). Punaiset housut ovat kuitenkin aika kivat :)

  xx

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kommentit ovat mitä lämpimimmin tervetulleita ja toivottuja :)