sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Statement necklaces

Taidatte tietää, että olen kaulakorutyttö. Muuten en ole juurikaan koruista kiinnostunut, mutta muhkea kaulakoru piristää asun kuin asun. Vietin leppoisaa pakkaspäivää mummulassa, tyttö tuhisi päiväunia vieressä ja minä bongailin asos.comin valikoimasta erilaisia kaulan koristeita.

statementit_asos

Nämä passaisi kaikki käyttöön, vaikka harmaan teepaidan ja rennon jakun kanssa töihin, ja simppelin neuleen parina mihin vaan. Tuo kullanvärinen Scott Wilsonin kaulakoru (+muu korusarja, 14 karaatin kullattu sellainen) on muuten noteerattu kansainvälisissä muotilehdissäkin, muistelen kesällä kiinnittäneeni siihen huomiota.

6 kommenttia:

 1. Musta tuntuu, et kommentoin koko ajan... Mut tosiaan, itse myös RAKASTAN isoja kaulakoruja! Melkeen tekis mieli tsekata asos, noi näytti kivoilta. Mullahan onkin yks versio tosta House of Harlowista, oik. yläkulma.

  VastaaPoista
 2. Minulle on iskenyt allergia ilmaisua "statement necklace" kohtaan tässä parin viikon blogilueskelun aikana. Voisko sitä sanoa mitenkään muuten?

  VastaaPoista
 3. Haha, osuit villakoiran ytimeen, voitko arvata, että pohdin otsikkoa tovin jos toisenkin, juuri tuosta syystä! Mutta parempaan en pystynyt, joka sen tekee, kiitos ja kumarrus :)

  VastaaPoista
 4. Vautsi mitä koruja! Siivosin viikonloppuna korulaatikkoani (uuteen rasiaan siirtymisen myötä) ja tuli taas otettua käyttöön kasa vanhoja aarteita. Rakastan kaulakoruja, mutta jostain syystä ne jäävät aina korulippaan pohjalle lojumaan. Ehkä niiden etsiminen aamukiireessä on liian vaivanloista. Tänään aijon kuitenkin katsoa jo varhain illalla huomiselle korun. Kaulakorun ja näyttävän sellaisen.

  VastaaPoista
 5. Hih, se on ihanata, keep on going :) Noi onkin upeita nuo Harlowit, se oli kaikkein tyylikkäin minustakin koko valikoimasta. Asoksella on varsinkin ale-aikaan tosi hyvät löytöapajat just koruissa!

  VastaaPoista
 6. Joo, korujen on oltava ihan siinä käden ulottuvilla, jotta niitä tulee tosiaan käytettyä! Itsekin usein katson korutkin jo edellisenä iltana, aamulla en lapsen kanssa lähtöä puuhastellessa edes muista moisia :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kommentit ovat mitä lämpimimmin tervetulleita ja toivottuja :)