lauantai 13. marraskuuta 2010

Taika-avain

IMG_7637

Miksi kaikki toimistotarvikkeet ei voi olla näin nättejä? Mies toi Lontoosta tuliaisen, messurihkamaa, mutta kertakaikkisen osuva tuliainen ihmiselle, jolla muistitikut ovat aina hukassa. Tykkään!

6 kommenttia:

 1. Ei ole totta! Juuri bongailinnetista USB-sormuksia. Aivan liian tyyriita mutt voi kun niin kivoja. Tarvitsen juuri jotain tallaista, silla olen hukkaamisen maailman mestari.

  xx

  VastaaPoista
 2. Mainio! Tuollaisen kun saisi hopeanvärisenä. Voisi muuten USB-koru olla ehkä maailman paras lahja, kun tallettaisi tikulle vaikkapa mittatilauksena laaditun mp3-soittolistan tai kuvia yhteiseltä matkalta tai tai tai...

  VastaaPoista
 3. Mahtava tuliainen ! Käytännöllinen ja hieno :)

  VastaaPoista
 4. Hauska idea, tosin voihan tuonkin tietysti unohtaa laittaa kaulaansa. Omani on kulkenut nyt pari vuotta avainnipussa, joten tikku on käytönnössä aina mukana joka paikassa. Tikun metallinen kuori kestää lisäksi jos jonkinlaista käsittelyä, ja tietysti pitääkin kun avaimia heittelee kassista ja pöydältä toiselle =)

  VastaaPoista
 5. Se ois kieltämättä ollut ehkä enemmän munkin tyylinen, hopeinen siis :) Tuo Lacien avain oli oikein hämmentävästi pyöränavaimen näköinen, hauska!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kommentit ovat mitä lämpimimmin tervetulleita ja toivottuja :)