sunnuntai 26. joulukuuta 2010

Alevinkkejä nettikauppoihin

nap_ale

Aikani kuluksi ajattelin laitella muutaman alevinkin jakoon, josko joltakulta olisi mennyt ohi, ja ajatuksissa olisi täydentää vaatevarastoa tai laukku- ja asustekokoelmaa.

Asos ja Topshop aloittivat jo muutama päivä sitten alensa. Kauden kamppeet 50% alessa tai vähän pienemmin prosentein.

Designers Remix Collection puolestaan aloitti alennusmyyntinsä eilen, ja siellä olin huomaavinani, että tuotteet olivat -50% alennuksessa. Itse ilahduin löytäessäni DRC:lta erään pitkään kyttäämäni jutun viimein sellaiseen hintaan, että kannatti hankkia, toivottavasti mitoitus on suht normaalia! Postikulut vähän kirpaisivat, kuljetus on UPS:lla, eli noin 20€:n luokkaa.

Net A Porter aloitti alensa tänään ihan hetki sitten, ja olin ollut kaukaa viisas, ja siitänyt wish listille pari juttua, joiden toivoin tulevan alennukseen -kuten kävikin. Lisäsin koriin vielä anopille suloisen neuletakin, ja nyt myö tytöt sitten odotellaan kuriiria. Samoin NAP:in postarit ovat DHL-kuljetuksen vuoksi tyyriit, liki 30€. Laukkuja näkyi olevan tosi paljon NAP:in alessa, eli jos sellainen on kiikarissa, kannattaa mennä nopsasti, vähenivät jo pikaisella omalla visiitilläni aikamoista vauhtia.

Niin, ja Mulberrykin aleilee. Mieheni ei ennättänyt joululahjan hankintaan sairastuttuaan niin hirmuisaan flunssaan joulun alla, että ehdotin aaton aattona joululahjan hankintaa vasta alennusmyynneistä. Hihittelen vieläkin sitä, mitä kontista kopsahtaa lähiaikoina -tuotteen kutsumanimi ja se mitä löytyy eivät ihan vastaa mielikuvallisesti toisiaan :)

2 kommenttia:

  1. Hei Lilou, kiitos hyvistä vinkeistä. Osaatko kertoa millaisia kokoja mainitsemasi nettikaupat myy. Lähinnä niin, että mennäänkö niissä esim. italialaisella mittataulukolla vai enemmän keski-eurooppalaisella?
    Oikein hyvää loppuvuotta! :)

    VastaaPoista
  2. Hei,
    Ovat ihan tätä kotoista senttihommelia :) -Merkistä riippuen siis tietysti. Itse olen tilannut pääasiassa Molo Kidsia, joka on hyvin normaalia mitoitukseltaan, muista merkeistä en harmi kyllä osaa sanoa muuta, kuin että Paul Frankin vaatteet ovat olleet sikapieniä!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kommentit ovat mitä lämpimimmin tervetulleita ja toivottuja :)