torstai 30. joulukuuta 2010

Cargot saapui

Sain tänään työkamuselta viestin, että toimistolla odottelee paketti. Jee -J Brandin Houlihanithan ne siellä vartosi.

Olen sairastellut oikein urakalla viimeaikoina. Kehittelen sivuhommikseni puolustusvoimille salaista pöpöarmeijaa, vai mitä sanotte joukosta nielu-, poskiontelo-, keuhkoputkentulehdus yhdistettynä seinät kaatavaan ja yöt valvottavaan yskään ja niagaramaiseen alkulimatuotantoon, sillä kaatuisi vihulainen jos toinenkin tarpeen vaatiessa. Koska jouduin talsimaan työterveyshuoltoon Forumille ja takaisin tämän sikamaisen tautilegioonani kanssa, nappasin kotiintulomatkalla paketin mukaan.

houlihan

Eiks hää oo niin freesinä tässä! Sama olotila jatkunut jo kuukauden, joten ymmärtänette päivänasukuvien ja muiden puuttumisen.

Jänskätti, että miten koko oli osunut nappiin. Ja olin vähän äimistynyt, koska se oli mennyt ihan jetsulleen oikein!  Piristi kipeänä vietettyä ja muutenkin aika stressipitoista "lomapäivää" tällainen pieni ilo.

13 kommenttia:

 1. Otitko noista normaalin kokosi? Lueskelin Shopbopin arvosteluja ja niistä sai käsityksen, että noissa koot on normaalit. Uskaltaisikohan tilata :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat housut ! Sopii sulle älyttömän hyvin :) !

  VastaaPoista
 3. Kiitos kovasti, tykkään itsekin -ja tosiaan olin yllättynyt, että koko osui kerrasta oikeaan, se on etenkin housuostoksilla minusta tosi hankalaa!

  VastaaPoista
 4. Aah nuo on ihanat! Ja harmaan paidan kanssa tosi kiva yhdistelmä muutenkin.

  VastaaPoista
 5. Ihanat!! Ja loistavaa että kokokin sattui nappiin ensi yrittämällä. Varmasti hyvin monipuoliset housut. Voisin kuvitella että näyttävät hyvältä matalien tennareiden, korollisten nilkkureiden tai avokkaiden kanssa sekä kesällä voi yhdistää varvassandaaleiden kanssa.

  VastaaPoista
 6. Hei!

  Todella hyvältä näyttävät nuo cargot, itselläkin on metsästyksen alla moiset! Ja saanen lisätä, että jaloissasi housut kuin housut näyttävät yleensä hyviltä :)
  Ja sitä vielä, että mistä kyseinen paita on kotoisin? Olisi tarvetta tuollaiselle peruspitkähihaiselle, mutta oikean mallista ei ole kävellyt eteen.

  Mukavaa vuoden vaihdetta!

  VastaaPoista
 7. Juu, otin ihan normaalin tuumakokoni; ehkä mahtuisi numeroa pienempikin, mutta en tykkää "muffin top"-efektistä, eli että masu pullahtaa vyötärökaitaleen päälle. Mielummin siis vähän lötkötystä eessä ja takana :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos, omianikin etsin aika pitkään, ennenkuin tuumasin, että kai se on sitten törsättävä noihin, kun muut eivät koskaan istuneet. Tuo paita on muutaman vuoden takaa Zarasta, villa-keinokuitusekoitetta, joka kutittaa aikalailla, mutta on silti yksi lemppareista :)

  VastaaPoista
 9. hih, vakioyläosa, aina harmaata :) Kiitos kovasti!

  VastaaPoista
 10. Ajattelin ihan samoin :) -en muuten yksiin housuihin olisi tainnut raaskia ihan niin paljoa sijottaa. Onneksi olivat alessa ;)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kommentit ovat mitä lämpimimmin tervetulleita ja toivottuja :)