sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Forever 21 shippaa Suomeen

Tätä on varmasti moni odotellutkin; jenkkikauppa Forever 21:n nettikauppa on laajentanut piiriään myös Eurooppaan, ja brittien shopin kautta voi tilata paketin Suomeenkin, vain kuuden euron postikuluilla. Itse en ole verkkokaupasta tilannut, mutta visiteerannut kyllä usein kyseisessä puodissa tuolla rapakon takana. Erityisesti asustepuoli on ollut melkoinen aarreaitta hyper-edullisine koruineen ja muine hupsuttimineen.f21kaksi

Vaikka yleisesti vaatteiden laatu F21:ssä ei päätä huimaa, mitä toki voi alhaisista hinnoistakin päätellä, olen joskus tehnyt sieltä oiviakin löytöjä ihan perustavarasta, mutta etenkin erikoismallistoista, joissa materiaaleihin on näytetty kiinnittettävän  huomiota. Amerikkalainen ystäväni puolestaan kertoi tekevänsä säännöllisesti löytöretkiä F21:n sotkuisten rekkien sekaan,  sillä sieltä saa edullisimmin niitä pieniä pintamuodin juttuja, joilla voi piristää parilla dollarilla klassikkovaatteet ajan tasalle, joihin ei sen kummemmin halua kuitenkaan panostaa. -Tai jos haluaa kokeilla jotakin uutta tyyliä, mutta ei ole ihan varma, onko se oma juttu, ei kukkaro kärsi mahdollisesta virheostoksesta niin paljoa. (Tämä "kertakäyttökulutus" tosin ei suuremmassa mittakaavassa ole suositeltavaa, kirj. huom).

f21yksi

Nämä AW 2010 Lookbookin kuvat kolahtavat kyllä myös vaatteiden puolesta. Kannattaa pitää mielessä, että F21 tarjoaa oman mallistonsa myös plusmitoituksella, sekä miehille ja tytöille omansa. Ai niin, ja vielä pieni kokovinkki, ainakin vielä pari vuotta sitten koot "run little on the small side" eli ovat pienenlaiset.

13 kommenttia:

 1. Mun mielestä tää euroopan nettikauppa ei oo kyllä kovinkaan onnistunut ratkaisu. Hinnat dollarihintoihin verrattuna melkein tuplat ja ainakin juuri silloin kun sivut avautuivat oli ainakin plus size-mallisto hyvinkin suppea. Vain muutama vaate. No ehkäpä valikoima kasvaa aikanaan..

  VastaaPoista
 2. Hmm.. Itse olen tuolta kylläkin tilannut jo pari vuotta vaatteita? :D

  VastaaPoista
 3. Juu, hiukan huonosti otsikoin: olisi pitänyt mainita, että tullimaksuitta ja huomattavasti edukkaammin kuin entisestä Usan verkkokaupasta :) tilaaminen siis tosiaan ollut mahdollista jo vuosia.

  VastaaPoista
 4. Itse tein juuri pari loistolöytöä Forever21:stä kun siellä vierailin. Nuo erikoismallistot yllättävät usein positiivisesti, kuten tälläkin kertaa, ja sain ihanan rennon neuleen (joukossa mm. 15% rabbit hair (luultavasti siis angoraa)) muistaakseni hintaan 14€. Ja ihania sormuksia parilla eurolla.

  VastaaPoista
 5. Kommentoin oikeastaan vaan jutussa esiintyvää mielipidettä kerskakulutuksesta. Komppaan. Ihanaa että vaatteisiin ja muotiinkin liittyen ihmiset miettivät ekologisia asioita ja kerskakulutusta. Löytämällä oman tyylin ja ostamalla laadukkaita ja pitkäikäisiä vaatteita kun voi paljon vaikuttaa siihen omaan kulutukseen. Jokaisen pintatrendin perässä kun ei tarvitse juosta ja kaikkea ei tarvitse saada mikä on just sillä hetkellä hip ja pop :)
  Olen aiemminkin kommentoinut mutta pidän blogistasi paljon. Sinun ja muutaman muun aikuisen indiedaysilla bloggaavan blogeja on mukava lukea. Ahdistaa monissa nuorten tyttöjen blogeissa esiintyvä jatkuva tavaran haaliminen ja uusien vaatteiden ostaminen halpaketjuista joka viikko.
  Eli kiitos ihanasta blogista ja hyvää Joulun odotusta.

  VastaaPoista
 6. Täytyypä käydä kurkkimassa! :)

  VastaaPoista
 7. Hyviä uutisia! Itse olen onnistunut löytämään Foreveristä huikean vahtelevasta laadusta huolimatta todella hyviä tuotteita. Silloin kun bilejalka vielä hipatti, niin täältä löytyi ihan parhaat biletopit ja -asusteet. Onpa mulla vielä käytössä vuosia sitten 12$:lla hankkimia farkkujakin.. Mutta miten tunnistaa verkkokaupasta ne "paremmat" laadut kun ei pääse näppituntumaan..? :)

  VastaaPoista
 8. Mä olin ihan innoissani kesällä, kun Nykissä pääsi Forever kaksykkösen ovesta sisään. Siihen se innostus sitten jäikin, jotenkin ne kaikki vaatteet oli niin riepuja. Tosin just ehkä jotain asusteita ja koruja sieltä voisikin hankkia. Mutta silti petyin. Monissa lehdissä kun mallien päällä on ollut vaatteita ko putiikista ja odotin niin paljon enemmän. Höh.:( Kivaa sunnuntaita Sinulle. Let it snow, let it snow...;)

  VastaaPoista
 9. Itse tutustuin F21:seen vuosi sitten Nycissä ja sieltä tarttui ihania juttuja mukaan. Heti tietysti menin tilaamaan lisää kun tämä hinnanalennus tilaamiseen tuli :)

  VastaaPoista
 10. Ihan alkuun sanon että ihania housuja olet löytänyt! ♥
  Tykkään itse kanssa ton mallisista. Löysin Zarasta ehkä about. 2 vuotta sitten samanmalliset pökät ja täytyy sanoa että olen niitä housuja pitänyt kyllä ihan älyttömästi. Ja tulen pitämään, ne on vaan niin kivat!

  Sitten kommentoin tässä nyt nelisen päivää myöhässä tuohon LILY- juttuun. Kuulostaa tosi hyvältä suunnalta, uusia haasteita!

  VastaaPoista
 11. Ihan asian vierestä; muistelen, että olit tilannut yooxilta? Oletko koskaan joutunut palauttamaan tuotteita?
  Pitääkö Yooxin nettisivuilla täyttää jotain palautustietoja, nouto kai tilataan UPS.lta (puhelinnumeroakaan en ole löytänyt...)?
  Jotenkin hiukan sekavaksi tehty tämä palautus tai sitten olen vain uuno =)
  Kiittäen tosi paljon jo etukäteen...

  VastaaPoista
 12. No voi harmi, mulla ei itseasiassa ole Yooxista kokemusta, taitaa olla yksi harvoista, joista EI :) Mutta jos toimii samalla lailla kuinNet A Porterissa, soitat sinne UPS:in suomen numeroon (nettisivuilta pitäisi kyllä löytyä joku yhteystieto) ja sitten he ohjeistaa löytämään oikean koodin, jonka avulla saat homman eteenpän -tulevat sitten noutamaan ihan kotoa paketin, tai näin siis ainakin NAP:in kanssa! Toivottavasti tämä jeesasi!

  VastaaPoista
 13. Kiva tietää hinnanalennuksesta. Aiemmin tilanneena sanoisin myös, että laatu on hyvin vaihtelevaa!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kommentit ovat mitä lämpimimmin tervetulleita ja toivottuja :)