sunnuntai 26. joulukuuta 2010

Holy Houlihan!

Tänä vuonna alennusmyynnit ei kutkuttele ihan mahdottomasti, koska omasta kaapista löytyy liki kaikki tarpeellinen. Pari pidempään muhinutta juttua toivon kuitenkin sattuvan silmien eteen alennettuun hintaan.

Ja itseasiassa toinen jo löytyikin:  J Brandin Houlihanit eli the cargohousut erihyvään hintaan ShopBopin joulunalusalesta.

houlihan

Kuva: mrshblog

Omani tilasin  tummana khakina värissä West point, joka on suosikkini (kuvissa vintage olive), sillä se on niin siisti, että sopii siistimpään pitoon toimistolla ja sitten teepaitojen kaveriksi. Mallissa on vajaamittaiset lahkeet, mikä on hyvä asia, sillä se antaa pelivaraa -ei tarvitse pelätä, että lahkeet loppuvat kesken, kun ovat jo valmiiksi minit. Housunlahkeella mitattuna voi muuten päätellä, että kuvien superstarat ovat soman pienikokoisia, koska lahkeet yltävät ihan nilkkaan asti kaikilla muilla paitsi Jessica Alballa. Toinen hyvä juttu on, että malli toimii timakkana että väljempänä. Omieni toivon olevan hiukan reilut, saapa nähdä miten koon arvonnassa kävi.

Nyt kun vielä löytäisin oikein oikein lämpimän, kestävän ja laadukkaan villatakin, olisi alehaukka tyytyväinen :)

6 kommenttia:

 1. Saitko käsiisi jostain ShopBobin alennuskoodin, voisikohan sitä käyttää vielä uudestaan? Housut on tosi kivat, voisin melkein shoppailla ne itsellenikin... :)

  VastaaPoista
 2. ShopBopille ei ollut erikseen mitään alennuskoodia, olisikohan ollut aatonaattona, kun sähköpostiin tuli ilmoitus alen alkamisesta. Aleprosentti oli muistaakseni 30 tai 40, mutta koska hinnat ovat noille housuille usassa muutenkin vain puolet euroopan hinnoista, tulivat tuolla alella hyvän hintaisiksi tulleineenkin! Kannattaa kurkkia, jos vielä löytyisi :)

  VastaaPoista
 3. Suurkiitokset vinkistä! Mites tuon tilauksen tullauksen kanssa, voiko tulla vielä + 22 % hintaa ?

  VastaaPoista
 4. Juuri ennen maksua saat nähtäväksesi mahdolliset tullit ja muut kulut, oiva palvelu!

  VastaaPoista
 5. Houlihanit ovat kyllä kivan näköiset! Itse onnistuin löytämään jo viime lopputalvesta armeijanvihreät reisitaskuhousut, jotka ovat varsin pillit lahkeeltaan, ja Zarasta tietty. Ovat hyvin saman näköiset kuin nuo houlit; ehkä zarani ovatkin saaneet innoituksensa juuri niistä.

  VastaaPoista
 6. Mutta miksi minun näytölläni nämä eivät ole alennettuna? Vai hoksasinko asian liian myöhään ja myynnissä on jo uusi erä normihintaan... Huonoa tuuria ilmeisesti...

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kommentit ovat mitä lämpimimmin tervetulleita ja toivottuja :)