keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Konttoritassut

Talvi vie meikämandoliinilta  tyystin pukeutumisen ilon. Kerrosta kerroksen päälle, jotta pysyy keho jonkinlaisessa toimintakunnossa. Töissäkin töhöttää sähköpatteri (!) jalkojen juuressa. Ja kyllä, kyse on ihan normaalista toimistotyöstä, istumapaikkani vain sattuu sijaitsemaan selin seinänkokoiseen ikkunaan. Hrrrr-rrrrr-rr-.

Peruspuvusto koostuu siis näillä pakkasilla parin villatakin yhdistelystä erilaisiin aluspaitakombinaatioihin, mutta tuossa pari päivää sitten ihan oikeasti yritin pukeutua vähän toisin, ajatuksella "ei sisällä nyt VOI olla niin kylmä".

punapoksytHousut ja jakko Zara, t-paita COS, kengät Muxart

No, kyl siel vaan voi!

mustatuggit

Ai että oli ihanata upottaa varpaat lämpimiin karvakenkiin! Tyylistä viis, mukavuus ennenkaikkea :)

Edit://perun puheeni, joskus käy moka: tänään jäädytin varpaani, kun asiakaspalavereihin en kehdannut tassutella Uggeilla. Virhe. Olisi pitänyt ottaa vaihtokengät mukaan.

8 kommenttia:

 1. Itsekään en kehtaisi tunkea Uggeja joka päivä kouluun, muttakunneovatniinmukavatjalämpimät! Ja supersöpöt: itseltäni löytyy harmaat, pitkät, neulosta olevat, ja nappien takaa roikkuu hapsuja :)

  VastaaPoista
 2. olen löytänyt jotain yhtä lämmintä, mutta tyylikkäämpää kuin uggit: huopikkaat! ne lapsuuden klassikot. niitä saa nykyään myös sellaisilla pohjilla joilla ei tarvii luistella :)

  VastaaPoista
 3. Jestas miten hyvälle näytät punaisissa housuissa!!!! <3 Jos mä laittaisin jalkaani punaiset housut ja yrittäisin mennä niillä töihin niin olen aika varma ettei kukaan käytävällämme pystyisi koko päivänä töihin kun he vain nauraisivat ja nauraisivat ja nauraisivat ja nauraisivat ja...... :) Mutta sulla: MIELETTÖMÄT!!!!

  VastaaPoista
 4. Ihan samaa ihastuttava kollegani mainitsi tuolla Lilou's Crushin Facebook-sivulla kommentoidessaan! Kenties niitä pääsee jo pian ihastelemaan toimistolla!

  VastaaPoista
 5. ihan täyskymppi asu!

  VastaaPoista
 6. Tänään tuli liikennevaloissa iso koululaisgängi vastaan, lieko lukiolaisia, en ihan osaa talvivaatteista arvioida. hihttelin itsekseni, kun kymmenestä tytöstä kahdeksalla oli Uggit :) Nuo sunhan on aivan vallan mahtavan kuuloiset, pidetään me jalat lämpiminä vaan ja Uggeistamme huolta :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos kovasti :) Saisi olla lämmintä se kymppi tai kaksi enemmän, jotta homma toimisi, nyt on odotettava kesään ennenkuin tohdin tätä yhdistelmää uudelleen käyttää.

  VastaaPoista
 8. Haha, höpö höpö, toi on sun omassa päässä toi juttu ihan varmasti :D -Ta toisaata, mikäs siinä, jos onnistuu viihdyttämään kanssa kulkijoita, sehän on vain iloinen asia,eli ehkä sun pitäisi harkita tätä nyt vakavasti :) En mäkään vuosi sitten tosin ois voinut edes kuvitella punaisia, PUNAISIA housuja. Ja tässä sitä ollaan, muodin orjana, ja tykätäänkin vielä!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kommentit ovat mitä lämpimimmin tervetulleita ja toivottuja :)