maanantai 6. joulukuuta 2010

Kotoilua

Pitkästä aikaa ennätin tuhlata muutaman ajatuksen ihan retuperällä olevalle "uuden" kodin sisustusprojektille ("uusi" hipsuissa siksi, että ollaan nyt asustettu tässä jo 1,5 kiireistä vuotta, ja vasta makuuhuone ja lapsen huone pintarempattuna...). Isommat remontit menivät lähestyvän putkiremontin vuoksi jäihin, ja ne toteutetaan sitten tuon alkuräjähdyksen yhteydessä. Nyt keskitytään sitten kevyempään kodin laittamiseen.

pappelinamain

Eteiseen hankimme viime kesänä uuden kaappisysteemin rustiikkisen ruskean tilalle. Mieleistä mattoa en ole löytänyt, ja eteiskäytävän hiekat leviävät turhan helposti muihin huoneisiin. Näin viime kesänä jonkun sisustuslehden kuvassa muovikudoksesta tehdyn maton, joka viehätti kovasti.  Nyt ihan sattumalta törmäsin siihen surffaillessani.

VERABLACKINSITU

Kyseessä on Pappelinan Vera-matto. Meille mustavalkosena,  klik-klik, ja jäädään odottelemaan.

Kuvat: Pappelina.se

10 kommenttia:

 1. Ihana juurikin tuo mustavalkoinen versio, sopii varmasti tosi hyvin eteiseen! :)

  VastaaPoista
 2. juu, meilläkin "uuden", lähes 1,5v, kodin sisustaminen ihan vaiheessa....edes kaikkia tarvittavia huonekaluja ei ole löydetty/saatu hankittua sisustamisesta puhumattakaan...keittiöremppaakin on suunniteltu jo reilu vuosi...
  tosi kiva tuo matto!

  VastaaPoista
 3. Meillä on juurikin tuo mustavalkoinen matto. On palvellut hyvin jo pari vuotta. On tosiaan käännettävä, eli toisella puolella värit valkomustat :)!

  VastaaPoista
 4. Meillä on tuo matto tähtikuvioisena. Olen tykännyt siitä oikein paljon. Tosi kätevä pitää puhtaanakin. :)

  VastaaPoista
 5. Kiva kuulla lisää hyviä kokemuksia -on sen verran hinnakas ihan muovimatoksi, että harmittaisi, jos laatu ei vastaisi odotettua :)

  VastaaPoista
 6. Hei nyt muistankin! Ja teillä oli tähtiä muuallakin, sopii tosi hyvin sellaiseen moderniin kotiin kuin teillä oli/tulee :)

  VastaaPoista
 7. Hih, ihan sama juttu täällä, aina välillä suunnittelu yltyy kovaksikin, mutta nyt viimeistään tuo putkirempan odottelu sitten laittaa jäitä hattuun. Lohdullista, että ei olla ainoita hitureita ;) -Mutta hiljaa hyvä tulee, eiks vaan!

  VastaaPoista
 8. Oo, täytyykin käydä kurkkaamassa! Taidanpa laittaa infoa sitten, kun matto asettuu meidän lattialle :)

  VastaaPoista
 9. näin Malian sisusutuksenkoodissa eilen näitä samaisia mattoja heti tulit mieleeni, piti tulla täältä katsomaan että kirjoititko etsiväsi vai löytäneesi kyseisen maton.TOsin uskoisin Maliankin sinulle asiasta jo vinkanneet jos olisit etsinyt, noh mutta siellä niitä nyt siis myös oli:D

  VastaaPoista
 10. Kiitos vinkkaamisesta! Olisikin pitänyt kysellä, josko Koodi toimisi myös postimyyntiyrityksenä :) Pahus! Ensi kerralla sitten! Eli kaikki Turun suunnalla liikkuvat, kaupungin paras sisustusliike Sisustuksen Koodi tarjoaa vaikka ja mitä ihanuuksia!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kommentit ovat mitä lämpimimmin tervetulleita ja toivottuja :)