torstai 2. joulukuuta 2010

Kukkapommi Amsterdamista

Mies juuttui eilen lentoemojen lakon vuoksi joksikin aikaa Amsterdamiin. Tuhlasi aikaansa tuliaisiin, ja teki kotona sairaan lapsukaisen kanssa odottavan vaimon iloiseksi.

_MG_7240

Taidan tohtia poiketa rutiinista ja signatuurituoksustani josta kirjoittelin vuosi sitten "tuoksumuistoja"-postauksessa.  Ehkä tämä Flowerbomb poistaa palelua talvipäivistä makeanlämpimällä tuoksullaan?

Pikkupikku suihkaus tätä ihanuutta tosin riittää, ja sittenkin tuoksu on aika voimakas tottumattoman nenään, mutta tykkään kyllä kovasti. Vaikea on  tällaisen hajuvesiarkajalan vain kuvitella sellaista tilannetta, jossa tuoksun parfyymiäkin voimakkaampi extreme-versio olisi sopiva!

5 kommenttia:

 1. Flowerbomb on yksi ihanimmista mitä olen koskaan tuoksuttanut!!! Aina käydessäni vanhempieni luona suihkuttelen äitini kukkapommia surutta! :D Hän osti sen itselleen muistaakseni toissa jouluna lahjaksi, pitääpä tehdä niin myös itse. ;)

  VastaaPoista
 2. Äiti ihmettelee, että jokos se loppui :) Tänään oli ihan virallisessa käytössä ensimmäistä kertaa, ja hyvältä se tuoksui :)

  VastaaPoista
 3. Oii, minullakin on tuo edp, ja tykkään tuoksusta hurjan paljon! Aluksi tuoksu tuntui vähän äkkimakealta, mutta kun purnukka oli niin nätti niin olihan se pakko saada ;)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana tuoksu, mutta jostain syystä se on niin voimakas, etten yksinkertaisesti pysty sitä käyttämään. Pöh. Olen useamman kerran käynyt nuuskimassa sitä kemppariosastolla, mutta pienen suihkauksen jälkeen kamala hedari on vaivannut koko päivän. Pitänee siis tyytyä vanhoihin suosikkeihini - ihania nekin! Mutta ole onnellinen, kun pystyt tuota kukkapommia käyttämään :).

  VastaaPoista
 5. Itse sain juuri stocmann beautysta tuosta tuoksunäytteen. Aluksi pidin sitä ihan liian makeana, mutta jostain syystä olen silti ruiskinut sitä joka aamu iholle... joku siinä viehättää :P pitää varmaan harkita oikeasti sen ostoa.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kommentit ovat mitä lämpimimmin tervetulleita ja toivottuja :)