tiistai 21. joulukuuta 2010

Kutrien kohentaja testissä

Jokin aika sitten voivottelin viilenneiden ilmojen tuhoavaa vaikutusta kikkaroilleni. Sain roppakaupalla hyviä tehohoitoainevinkkejä, ja ensimmäiseksi päädyin kokeilemaan Sebastianin Penetraittia.

_MG_7901

Ensialkuun vaikutti oikein hyvältä; kampa suorastaan liukui läpi hiuksien ja latvat tuntuivat tosi pehmeiltä. Mutta ne vähemmän mairittelevat puolet tulivat myös äksään esille; tuote on raskas, ja tukka mataa en jäljltä pitkin päänahkaa, eli rasvoittuu samantien. Se myös painaa luonnonkiharat suoremmaksi, sellaiseen ollakokiharallavaikmutkalla-välimuotoon, mikä ei mairittele ainakaan omaa nassuvärkkiäni.

Summa summarum: ei täydellinen, mutta käytän kyllä loppuun saakka -tuote. Siirryn tämän loputtua testaamaan seuraavaa ehdokasta! Onneksi Sannan sakset sanoi viime tiistaina niks ja naks, eli pahimmista risukoista pääsin jo silloin :)

4 kommenttia:

 1. Hih, mulla on tänään kauan odottamani kampaajakäynti tiedossa;-) joten sympatiat täältä, tukka pitää olla hyvin!
  Piti vain sanomani että tällaiset postaukset ovat todella hyviä sillä käyttäjältä saatu tieto on ihan parasta mainosta ja tämä pakkastalvi todella koettelee hiuksia. Innolla odottelen testikauden jatkumista;-)

  Oikein hyvää joulua sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
 2. Pistitkö hoitoainetta koko päähän? suosittelen hoitoaineiden kohdalla jättämään aivan hiusten juuren ilman hoitoainetta. Latvathan ne hoitoa pääasiassa tarvitsevatkin. :)

  VastaaPoista
 3. En edes laittanut -luonnonkäkkärät on siitä haastavat, että ovat usein kuivat melko läheltä tyveä, mutta koitan just tuota välttää, koska silloin näyttää samantien rasvapäältä :)

  VastaaPoista
 4. Oi oi, kampaajalla käynti on parasta rentoutumista mitä tiedän. Viimeksi torkahdin siihen pesuun ja hierontaan, se on ihan taivaallista! Ja olen muuten samaa mieltä, ihan mielettömän määrän hyviä vinkkejä sain itselleni ja jakaa muille siinä edellisessä! Rauhallista ja onnellista joulua teille :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kommentit ovat mitä lämpimimmin tervetulleita ja toivottuja :)