lauantai 11. joulukuuta 2010

Pukinkonttiin pikkiriikille

Meillä asuu kotona pieni ihminen, joka odottaa kovasti joulua. Ei se tosin tiedä, mitä se joulu on, mutta kun siitä kovasti puhutaan, niin pakkohan sen on olla jotain ihmeellistä, lienee aatteensa. Ja kun tänään laitettiin yhdessä vähän joulukoristeita, villikkotytär vallan meni vakavaksi, ja juhlallisin elein ripusti hopeasydämet ovenkahvoihin (ja huopaporon ulko-oveen;). Voi!

Meidän jouluun ei kuulu iso lahjamäärä,  mutta jotain oikein ihanaa ja ilostuttavaa halutaan rakkauden hedelmälle antaa. Vauhdikkaalle vekaralle taitaisi olla eniten mieleen jokin näistä...

kulkupelit

...mutta talviaika ja erittäin rajallinen sisätilojen pinta-ala (ja suojeluvaisto) puuttunevat peliin. Tuo potkulauta on muuten uskomaton, tasan kaksivuotiaana tyttö nappasi sen kaupassa käsiinsä, ja potkutteli kuin vanha tekijä. Siinä oli balanssit kohdallaan, eikä vaikuttanut yhtään kiikkerältä!

Sielun sivistystä silmälläpitäen pukki taitaa tuoda ainakin jotakin allaoleviin liittyvää:

sivistyslahjat

Tatu ja Patu on ehdoton suosikki, ja siitä on vinkattu Paappa-nimisen pukin apurin suuntaan. Me kotijoukot pohdimme pikkuisen keltaisen ukulelen hankintaa, mutta taitaa se jäädä vielä vuoden-parin päähän. Myyrä-DVD täytyy sujauttaa lahjapussiin Mauri Kunnaksen Ihmeellisen lintukirjan kaveriksi. Niiden parissa viihtyy äiti ja isikin sitten.

Yksi asia on jo pukin reessä matkalla, ja veikkaanpa, että siitä tulee hitti:

kidsonroof_casa-white_picture-1

Matteriashopin eettis-ekologinen pahvimaja. Entinen, Eames-tuolin pakkauslaatikosta askarreltu ovellinen ja ruutuikkunallinen versio kohtasi pienen poikapyörremyrskyn ja sortui.

5 kommenttia:

 1. Mahtava keppiheppa! Mistä tuollaisia saa?? :)

  VastaaPoista
 2. Osta ihmeessä se ukulele! Meillä on itse asiassa vanhemmalla just tuo keltainen :-) Nuoremmalle löydettiin vaan kauhea valkoinen jollain hedelmäkuvioilla, huh. Ei oo pahan hintainen ja meillä ainakin oli just tuosta kaks-vuotiaasta eteenpäin ihan tosi pop! Nyt eivät enää oo niin kauhean kiinnostuneita välineestä, ajattelin ne kyllä heille muistoksi säästää.

  Tatu ja Patu on meillä äidin suokikki. Sen huomaa siitä, että lapset omistaa jokaisen kirjan ja uusinkin piti äidin antaa niille "palkkioks" (enää en muista minkä tekosyyn keksin), jotta päästiin sitä jo kuukausi sitten lukemaan ;-D

  VastaaPoista
 3. Voi vitsi, unohdin lähteen mainita. Tuo heppa löytyi ihan Googlen kuvahaulla, olisikohan ollut joku brittiläinen verkkokauppa! Mutta olisipa se kyllä hieno!

  VastaaPoista
 4. Ai vitsi, siis sekö passaa jo kaksivuotiaalle! Mahtavaa! Ja se on kyllä niin hauskan näköinen peli, että menee ihan sisustuselementtinäkin sitten myöhemmin :) Odotan kovasti minäkin sitä todennäköistä tatupatupakettia, koska meillä on vain yksi tällä hetkellä :)

  VastaaPoista
 5. Hauska miten samanlaiset ajatukset täälläkin! Potkulauta 4 v synttärilahjaksi (kesällä), potkupyörä meillä jo on. Ukuleen on täti ostanut Islannista joulupakettiin, Tatu ja Patu on tilattu kummitätiltä. Ja mummo on tehnyt itse keppihevosen. Ja vielä uuden tulostuslaatikkomökin tilalle pitäisi saada uusi. Kiitos tuosta leikkimökin kauppaajasta, mulla oli se hukkunut.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kommentit ovat mitä lämpimimmin tervetulleita ja toivottuja :)