keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Rouva numero 47

Sorruin karvoihin. Tarkemmin sanottuna rintakarvoihin. Selkäpuolella kasvaa pelkkää patenttineulosta.

rintakarvatValokuvaajan taidonnäyte, kuinka ylivalotetaan joka ikinen otos... Rintakarvat H&M Trend, pöksyt Humanoid, neule COS, popot UGG

En voinut vastusaa muovikarvan huutoa, ja ostin kummitytön lahjanhakureissulla meille molemmille jotain keinokarvaista. Lämpimältä tuntuu, hyvin tarkenin kerrankin töissäkin. Ihan pöhkö ostos ulkonäöllisesti, tätä tulen ihmettelemään puolen vuoden päästä :)

18 kommenttia:

 1. Hah, en siis ole ainoa joka on hurahtanut noihin karvoihin:) Vielä joku aika sitten ne silmissäni näyttivät kaameilta, nyt huomaan niitä hipeltäväni kaupassa. Hahmottelen mielessäni miltä näytän siinä ja minkä värisen hankkisin..niin se mieli muuttuu. Muistan tuon saman kokemuksen pilli-farkkujen kanssa. Tuo karvelo näyttää päälläsi hyvältä:)

  VastaaPoista
 2. Tää on niin tätä :) Syksyisellä Lontoonreissulla jo melkein sorruin, ja taputtelin itseäni tyytyväisenä päähän, kun jätin (kylläkin aivan järkyttävän paljon hirveämmän vermeen) Topshopiin roikkumaan -tosin lähinnä vain siksi, että ystäväni ei varmasti olisi suostunut kulkemaan kanssani askeltakaan, jos olisin se jedivaate päällä kävellyt. Ja kuinka sitten käy, äkkiarvaamatta, kotoisassa Helsingissä :D

  VastaaPoista
 3. Mäkin haluun karvaliivin! :) Ostin jo yhden Zarasta, mut palautin ku ei oikein sopinutkaan mulle. Liian pitkä ja muhkea, olin kaavaillut sitä jopa talvitakin päällä pidettäväksi. Etsintä jatkuu, jos ei mieli muutu sitä ennen...

  VastaaPoista
 4. Ihana liivi ja kelpaisi kyllä näin pakkasilla! :)

  VastaaPoista
 5. Itsekin hypistelin kyseistä karvaliiviä Forumissa alkuviikosta mutta en saanut itseäni ihan 100% vakuuttuneeksi joten kaupan hyllylle jäi :)

  VastaaPoista
 6. voi että repesin tuolle otsikolle :) "kunhan hengittää"

  kivat on rintakarvat!

  VastaaPoista
 7. Hei, hyvältä näyttää vaikka itsekkään en ole karvojen ystävä. :D
  Housut näyttää todella kivoilta. Saanko udella mistä ne on ja vähän tarkemmin mikä on mallin nimi? :)

  VastaaPoista
 8. Joo Zarassa olikin aivan ihania! Mutta mullekin ne mallit ei vain jotenkin istuneet. Tämä on vähän ohkaisempi, kun on vain etuosa karvaisa.

  VastaaPoista
 9. Ihailtavaa luonteenlujuutta :) Itse jätin ne Forumiin kun koko puuttui, mutta pirskatin Aleksanterinkatu, siellä se sitten kekotti.

  VastaaPoista
 10. Kiitos! Ja lämmittää ihmeesti :)

  VastaaPoista
 11. Kyllä tätä vastaan kauan taisteltiinkin, häviö, tappio, karvaliivin voitto! Housut on mun ihan lempparit, ne on tanskalaisen/ranskalaisen (?) Humanoid-merkin villalökäpöksyt, jotka ostin suunnilleen vuosi sitten Asoksen outlet-osiosta joulualesta.

  VastaaPoista
 12. Hih, makin repesin tolle otsikolle, kiitos ruokiksen piristyksesta :D Itsekin olen vahan haikaillut karvaliivia, tarpeeksi kivaa ei vaan oo toistaiseksi loytynyt mutta tuohan on mainio – ja mulla on sopivasti Zaran lahjakortti eli jos taalta Zarasta vaan sama liivi loytyy niin nyt sille kortille taisi tulla kayttoa :)

  VastaaPoista
 13. Hihii, ikäluokka ainakin selviää siitä, kuka homman hiffailee :) Tuo liivi on muuten H&M:stä, mutta Zarassa on aivan ihanaisia myös!

  VastaaPoista
 14. Joo samoja vuosikertoja taidetaan olla - pitaiskin kayda katsomassa jos vaikka youtubesta loytyis alkuperainen Hra 47 ja vielako se naurattais :) Mutta missa mun sisalukutaito on tanaan?! Niin siina kay kun tyonantajan ajalla notkutaan netissa ja kiireella luetaan blogeja – onneks nyt on kotiinlahdon aika :) Taidan kayda kotimatkalla seka HMn etta Zaran kautta katsastelemassa liiveja!

  VastaaPoista
 15. Minä ostin joku aika sitten sellaisen mustan hiukan boleromallisen mustan turjakkeen. Olisi kiva jos laittaisit näkyville useampiakin kuvia asuista ja siitä kuinka sinä yhdistelet liiviä erilaisiin asusteisiin. Give me some inspiration *< ;)

  VastaaPoista
 16. Oon nähnyt sut jo monena aamuna siinä snellmanninkadun ja liisankadun kulmassa. Taidat hengailla siellä vähän enemmänkin :D itsekin kyllä hengailen, koska koti ja koulu sijaitsevat siinä ihan lähellä. Kruununhaka <3 :)

  VastaaPoista
 17. No hitsi, miksi en muistanut eilen ottaa kuvaa, turjake pääsi heti toistamiseenkin päälle. Mitähän sen kanssa olikaan... Juu, A. Wangin "verkkarit" ja musta trikoopaita. Simppeliä, mutta turjakeyhteensopivaa :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kommentit ovat mitä lämpimimmin tervetulleita ja toivottuja :)