sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Stringit

Mutta ei ihan mitkä tahansa sellaiset.

Haluaisin lapsen huoneen seinälle kaksi String pocket-hyllyä, kirkkaan punaisena. Miehen kanssa mallailtiin tänään paikkaakin jo.

nisse-strinning-string-pocket_qh

String-hyllykkö on Nils Stringin jo vuonna 1949 suunittelema hyllysarja, ja se venyy kuin Ikean Bestå konsanaan, näistä pikkuhyllyistä aina koko seinän säilytyskokonaisuuksiin kaappeineen kaikkineen. Lisää infoa string.se

strngit

14 kommenttia:

 1. Musta noi hyllyt on aivan ihanan näköisiä ja haluaisin itsellekin sellaisia.

  VastaaPoista
 2. Täällä odottelee paketissaan kasaamista ja seinälle laittamista valkoinen hyllykkö :) Ihana on, mutta hyllyn paikkaa on hieman hankala näköjään saada päätettyä ;) Ihania nuo värikkäät hyllyt kans!

  VastaaPoista
 3. Heh, samoja hyllyjä ollaan mekin mietitty uuteen taloon. :) Noita näkee nyt joka paikassa...

  VastaaPoista
 4. Eiks ole! Sellaisia retromoderneja!

  VastaaPoista
 5. No näin on! Meillä on aina sama probleemi, on kyseessä sitten peili, taulu tai hylly!

  VastaaPoista
 6. Heh, joo, stringien uusi tuleminen :) Mutta ne on kivat ja keveännäköiset, eli siksi esimerkiksi meille aika oiva valinta tosi pieneen tytön huoneeseen. Jos laittaisin muualle, olisi värivalinta vielä vaikeampi :D

  VastaaPoista
 7. Onpa ihanan iloisia kuvia!

  VastaaPoista
 8. mistä tilasit (jos jo tilasit) ja tuliko paljon postikuluja? itse en osaa päättää punaisen ja valkoisen välillä... ;)

  VastaaPoista
 9. hih, tänne saapui juuri paketissa kaksi valkoista ruskeilla hyllyillä!! scandinavian design centerissä ovat tutkiskelujen perusteella edullisimmat ja sieltä saa 19.12. asti yli 100 € ostoksille ilmaisen kotiinkuljetuksen.

  VastaaPoista
 10. Juu, sieltä itsekin bongailin :) Olisin saanut ne hyvin mukaa myös FÖRR:ile tekemääni mattotilaukseen, mutta annan asian vielä hetken hautua. Kiitos vinkistä, sitä ehti jo nimimerkki r. kyselläkin, että mistä kannattaa tilata :)

  VastaaPoista
 11. ...niin ja Förrin postarit olivat jotakuinkin 15€, tuossa toisessa ruotsinputiikissa yli 100€:n tilauksille just nyt ilmaiset, kuten käsittääkseni myös Finnish Design Shopilla :)

  VastaaPoista
 12. heippahei, en vielä -hauduttelen kotvasen vielä, kun on vähän muutakin remppaa tyrkkäämässä. Mutta itse tilaisin ne varmaankin joko FÖRR.se:stä tai Scandinavian Design Centeristä tai sitten kaikkein mieluiten tietysti Finnish Design Shopista, jos hintaero ei ole järin suuri :)

  VastaaPoista
 13. Hei,

  samaisia hyllyjä saa myös vepsäläiseltä, joko verkkokaupasta tai liikkestä. Itsellä ollut jo puolisen vuotta seinässä mustana ja lisää tulossa :)

  Hyvää joulua!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kommentit ovat mitä lämpimimmin tervetulleita ja toivottuja :)