maanantai 10. tammikuuta 2011

Kaksi Alexanteria tuli taloon, toinen ei mahtunut (kaappiin)

Typyn lempparivitsi on muunnos klassisesta "kaksi mummoa meni mustikkaan, toinen ei mahtunut"- vitsistä:" kaks mummua meni saunaan -HHAHHAHHAAA", sitten nauretaan makiasti päälle. Joskus saunaan menee myös ukki, mutta ei sekään yleensä mahdu.  No juu. Meille tuli anopin kanssa NAP:in alepaketti, jossa anoppikulta sai hianon by Malene Birgerin neuletakin, joka sopi just ja jetsulleen.


Itselleni jäi paketista käteen harmaa T by Alexander Wangin pitkähihainen t-paita, vakiohyvä.  Tilaamani samaisen herran malliston neuletakki oli aikamoinen pettymys. Lämmin se olisi ollut, mutta jotenkin ihan muodoton säkki, joka sai näyttämään ryhdittömältä perunalta. Ja rätisi sähköisenä kuin vietävä, ja näytti valmiiksi nyppyiseltä, ja taskujen kiinnitysompeleet veti etuosaa rumasti. Värikin oli sienimäinen (mushroom luki lapussa), mutta ei missään nimessä herkkusienimäinen. Takaisin läks.

4 kommenttia:

 1. Hahaa, mä repesin ihan totaalisesti tuolle otsikolle. Paras blogiotsikko aikoihin! Kiitos tästä illan piristyksestä :)

  VastaaPoista
 2. Käypä katsastamassa Marc O'Polon tarjontaa, itse ostin hyvin samannäköisen ja -värisen villatakin. Taskut löytyvät, samoin käännettävä kaulus, edestä suljetaan yhdellä isolla hakaneulalla. Ja materiaali ei rätise tai nyppyynny: 100% villaa, ja paksua sellaista.

  - Muikku

  VastaaPoista
 3. Kiitos varoituksesta, olin juuri katsellut neuletakkia net-a-porterin alessa. En oikeasti tarvitse tällä hetkellä kaappiini ainuttakaan vaatekappaletta, joka ei ole aivan täydellinen. Sainpahan hyvän syyn jättää tilaamatta :)

  VastaaPoista
 4. Sama t-paita kotiutui tännekin. Ihana materiaali!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kommentit ovat mitä lämpimimmin tervetulleita ja toivottuja :)