lauantai 8. tammikuuta 2011

Kuuminta hottia

No ei sentäs.  Mutta Joulupukki kävi eilen oven takana kuriirin valepuvussa.

 Pieni innokas paketinavaaja valmiina iskuun.

Minua huvittaa suuresti ajatus, että sain mieheltäni joululahjaksi...vyölaukun.

 Laukku tilattu Mulberry.comin alesta, vihoviimeinen kappale ja ehkä siksi roimalla alennuksella.

Ajatukset kun viiraa väkisinkin joko neonvärisiin (jotka kohta värinsä puolesta toisaalta olisivatkin hip ja pop) tai mustiin nahkaisiin keski-iän ylittäneiden miesten etelänlomilla suosimiin vatsankoristeisiin.

Tykkään tästä enemmän.

16 kommenttia:

 1. Hei pitkästä aikaa!

  Samanlaisia ajatuksia tulee vyölaukuista;) Omasi ei todellakaan kuulu samaan kategoriaan! Myös LV:lla ja Chanelilla on hyvin tyylikkäitä vyölaukkuja, olen nähnyt vain ko. kauppojen myyjillä kylläkin. Erittäin näppärä laukku, mulle kans!

  VastaaPoista
 2. Oi, mutta tuohan on aivan ihana! Siellä kulkee kätevästi kännykkä koko ajan mukana. :)

  VastaaPoista
 3. Violette, heiheihei! Kiva nähdä :) Joo, ihan ekaksi vähän vilkuilin käytettyjä chaneleita, mutta tämä oli kyllä hinnaltaan sitten enemmän meikäläisen luokkaa :) Ainoa huono puoli on, että iPhone on sen verran kookas luuri, että juuri muuta ei mahdukaan mukaan!

  suvi m, kiitos, justiinsa siksi sen tosiaan hankin :) Hukkailen nimittäin sitä toimistolla aina sinne sun tänne!

  VastaaPoista
 4. Oih, hienoin vyölaukku jonka oon nähnyt! Tuollainen kelpais mullekin, huolimatta niistä kaikista vanhoista vyölaukkumuistoista.

  VastaaPoista
 5. Onpas kiva!! tuollainen olisi huippu töissä, kun pitää aina roudata avaimia, puhelinta ja muuta sälää jos liikkuu huoneesta muualle. =) ei tule ollenkaan kasari/ysäri-neonväri-vyölaukkuviboja :D

  VastaaPoista
 6. Hei! Hieno on, mulla on sama vyölaukku mustana ja tykkään kovasti :)

  VastaaPoista
 7. Oi, ihana!

  Guccilla on ainakin ollut tosi kiva vyölaukku myös.

  VastaaPoista
 8. muumi_otus, eikö joo ole aika hauska! Ja vaikka ne neot kohta tosiaan onkin in, niin neonväri+vyölaukku-kombo on vielä liian tuoreessa muistissa :)

  Heini, just tuo on se probleema, sitten niitä saa metsästellä ympäri offiisia!

  happy, onpas kiva kuulla, että olet ollut tyytyväinen! käytätkö sitä ihan vyönlenksuissakin, vai enemmän vyötäröllä?

  Laura, kiitos :) Ja mulle Gucci on merkkinä aika vieras, mitenkähän niin onkin päässyt käymään -pitää silmäillä jatkossa ja tutustua!

  VastaaPoista
 9. Todellakin "vähäsen" vaan tyylikkäämpi versio vyölaukusta kun neonväriset viritykset :D Onnea teidän yhteiselle tielle :)

  VastaaPoista
 10. love it!:) Mullakin oli aikoinaan neonvärinen vyölaukku, sitä pidettiin yleensä laivaristeilyllä. Kolikot roikkui sitten taas sellaisessa pikku muoviputkilossa, joka roikkui kaulassa.

  ps. meil on samoja vaippoja käytössä! ;)

  VastaaPoista
 11. Olen monta kertaa miettinyt vyölaukun ostoa... Kerran Roomassa Guccin liikkeessä, mutta jostain syystä rakas aviomies torppasi ostoksen. Hänen mielestään se oli vähän tyhmä... :P Olen sitä monta kertaa harmitellut, kun olisi ollut just leikkipuistovarusteena ihan ässä!

  Minkä kanssa meinaat pitää tuota ja missä tilanteissa?

  VastaaPoista
 12. Hieno! Monesti on käynyt mielessä kuinka kätevä kapistus vyölaukku olisi vaunuja työntelevän 'karavaanarin' elämässä. Pysyisi edes ne tärkeimmät tallessa kaiken muun vaikka olllessakin hukassa.
  Nyt mulla onneksi on mulskan erehdyttävästi (toista trendikästä tuotetta) passipussia muistuttava nahkalaukku joka menee pään yli ja kulkee aina lähellä. Hyvä sekin. ;)

  VastaaPoista
 13. Heh, naureskelin vyölaukkujutulle :) Hieno on, vaikka vyölaukulla onkin kyseenalainen maine :)

  VastaaPoista
 14. Hihihiii! Mä katsoin ensin, että tuossa kuvassa on innokas paketin avaaja (sä), kunnes luin cocon kommentin ja aloin etsiä kuvasta vaippaa.. Jep, näin kävi. ; ) Mutta ihana vyölaukku kaikin puolin, keväämmällä se on ainakin kätevä, kun sen saa nätisti vyötärölle, talvisin kun on usein harmillisen paksuja takkeja päällä.

  VastaaPoista
 15. Käääk! Mun on saatava tälläinen myös!

  VastaaPoista
 16. Todellakaan tästä ei tuu mitään kanariaviboja. Eikä ruotsinlaiva, eikä muutenkaan mitään keski-ikäistä tai ainakaan miestä.:) IHANA!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kommentit ovat mitä lämpimimmin tervetulleita ja toivottuja :)