sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Naputustila

Phuiiiii! Kaksi vuotta kestänyt hartiasäryn siivittämä etsintä ja jahkailu taidetaan nyt voida julistaa päättyneeksi: kakkostyötilalle löytyi viimein ratkaisu. String-säilytysjärjestelmä tarjoaa juuri sopivan huomaamattoman, seinään kiinnitettävän työtason, joka nivoutuu muuhun olohuoneen kalustukseemme. Eikä hintakaan ole aivan järjetön, pöytälevy kun kustantaa n. 75€.


Josko nämä ikuiset selkä- ja hartiasäryt sitten viimein helpottaisi, kun sohvalla ässäpiparina kirjoittelusta pääsen ihan oikean pöydän ääreen.

Kuvat lainattu string.se

8 kommenttia:

 1. Viihtyisän näköinen työtila! Hauska toi apina :)

  VastaaPoista
 2. Meillä on täsmälleen samat suunnitelmat, joten laita ihmeessä tietoja kalusteesta. Meillä kokoaminen lähtisi nollasta ja mietinkin nyt, mistä osat kannattaisi hankkia.

  VastaaPoista
 3. Sinulla on kyllä taito hyppysissä löytää hyvännäköisiä ja myös laadukkaita sisustusratkaisuja! En ihmettele yhtään, että Hesarikin oli päätynyt tekemään kanssasi jutun; se oli hyvä. :)

  VastaaPoista
 4. Hanna, minustakin! Nuo kuvat on siis molemmat lainattu Stringin sivuilta. -Meiltäkin kyllä löytyy apina, käsinuken muodosta :)

  Noelle, Näin tehhään :) Ruutupaperilla mittakaavassa kannattaa pyöritellä, niin näkee alustavasti miten osaset sopii yhteen -tuntuu toimivan ainakin tämän homman kanssa meillä, toivottavasti teilläkin :)

  Carlina, kitos kovasti kauniista sanoistasi -omat ansioni tuossa jutussa koen kovin vähäisiksi, mutta ehkä joku ennen nettikauppaa kokeilematonkin rohkaistuu!

  VastaaPoista
 5. Olen juuri pohdiskellut, minne meille saataisiin Stringiä. Kirjahyllyksi siitä ei ole, koska täynnä kirjoja kaunis kaluste jää pimentoon. Mutta kyllä mä jotain vielä keksin...

  HS-juttu oli kiva! Kaikki ostokset olivat tuttuja täältä, mutta nyt laitoin ostopaikatkin muistiin. Ja kummankin tyttären kanssa katseltiin kuvia tarkkaan, koska pohdin juuri tulevia lastenhuoneita. Toinen haluaa Hang it´in ja Uten.Silon ja toinen Bourgien... Olen siis ideointivaiheessa, ja sun ostokset olivat hyvänä inspislähteenä:)

  VastaaPoista
 6. Tosi hyvännäköinen tuli. Itsekin olen vakavissani harkinnut, nimenomaan pöytätason kanssa, en pelkkää hyllyä.

  Ja HS:n juttu oli hyvä:).

  VastaaPoista
 7. Meille tulee Stringit kanssa ;) Hus alaselkäsäryille!

  VastaaPoista
 8. Violette, voi kyllä se on niin kaunis kirjoillakin täytettynä! Mutta juu, ymmärrän kyllä, itsekin miellyin siihen juuri siksi, että ei "tuki" näkymiä. HS:n juttu oli vähän isompi kuin ajattelin, jummi, oli aika työläs ;) Mutta aina oppii uutta, ja toimittaja oli eri kiva! Olen ostanut muuten nuo kaikki kuvissa olleet tuotteet erilaisista tarjouskampanjoista, eli kannattaa olla silmä tarkkana, siinä säästää hirveästi!

  Nina, voi kun nuo olisivatkin omia kuvia! Ovat siis tuolta Stringin sivuilta :) Mutta hianot ne on i alla fal. Ja kiitos :)

  Lili, ei oo totta, hih, onpa hauskaa. Juu, laitetaan säryt samaan junaan, hei-hei :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kommentit ovat mitä lämpimimmin tervetulleita ja toivottuja :)