maanantai 3. tammikuuta 2011

Retrokuulumisia

Hei kaveri, toivottavasti löysit tänne helposti. Pahoittelen kotikolon ulkoasua, tavarat on vähän vinksinvonksin ja heikunkeikun, tyypit Blogger ja Wordpress ei tosiaan oo parhaita kavereita. Mutta mennään tällä nyt hetkinen ennen fiinimpiä kulmia.

Sitten ihan asiaan!

Etsin kivoja kuulimia vaikka kuinka kauan. Kun ei löytynyt, ostin halvat. Tanskalaisen AIAIAI:n vanhoista kunnon Walkmaneista inspiksensä saaneet Tracksit eivät kai ole kehnoimmasta päästä, ja löytyivät Luisaviaromasta reilulla kolmella kympillä.


 Plussaa tuunattavasta ulkonäöstä (mustat ja valkeat vaahtomuovit ja erivärisiä  kuulokkeiden kiinnitysklipsuja), ja vielä enemmän tosi kivasta pahvisesta pakkauksesta. Pesee kuplamuovipaketit mennen tullen.

8 kommenttia:

 1. Osoite on väärin blogilistalla... Joutui muokkaamaan (poistamaan tekstiä) että avasi sivun :/

  VastaaPoista
 2. Anonyymi, no johan nyt -kiitos tosi paljon infosta, tässä on tosiaan jotain hämärää! Nyt toimisi ainakin itselläni, mutta toivottavasti muillakin, tämähän saattaa löytää tänne vanhasta muististakin

  VastaaPoista
 3. ompas kivat kuulokkeet! tuollaisille ois kyllä tarvetta, mulla ei millään pysy korvissa sellaset nappulat. ja hieno pakkaus on aina plussaa :)

  VastaaPoista
 4. helmiasioille, kiitos, eiks ole aika hauskat! Itseasiassa luulin tilanneeni sellaiset ISOT kuulokkeet, ja repsahdin nauruun kun nämä näin -mutta ovatkin ihan hyvät!

  Lumikettu, heh, nimenomaan :) Kiitos!

  VastaaPoista
 5. Retro-lookki toimii ja näitä näyttää saavan myös iPhonen mikrofonilla. Vaikka olenkin ajatellut ostaa taitettavat, jotka saisi mukaan, nämä voisi melkein hankkia kotikäyttöön. Olivatko nämä osa Luisaviaroman alennuksia vai mitä kautta löysit? Yritin selata heidän sivujaan, mutta en onnistunut löytämään naisten enkä miesten puolelta.

  VastaaPoista
 6. Jori,olivat tosiaan alen aikaan hankitut sieltä accessories-osastolta -taitavat olla loppu, kun itsekään en löytänyt. voi harmi!

  VastaaPoista
 7. Ihanat! Ihan nostalgiaa, melkein tunnen walkmanien painon ja pullotuksen takin taskussa :D :D Garderobikin möllöttää oikealla, voikun sais revittyä energiaa ja aikaa sen päivittämiseen. En ole hennonnut sitä vielä kuopatakaan, vaikka en ole ehtinyt sinne ollenkaan... huoh... Mutta IHANAA, että Lilou jaksaa, tätä ilman olisi elämä paaaaaaaljon kurjempaa!!!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kommentit ovat mitä lämpimimmin tervetulleita ja toivottuja :)