lauantai 1. tammikuuta 2011

Vuonna 2010

Voi miten vauhdikkaasti vuosi on kulunut! Tämä vuosi jää varmasti muistiini niiden kuuluisien ruuhkavuosien starttina: pinnistin jatko-opintoni melkein valmiiksi ja palasin työelämään kahden vuoden äitiysvapaalta. Ja mahtui vuoteen kaikenlaista muutakin.

...sain tehdä mahtavia reissuja perheen ja parhaan ystäväni kanssa...

Reissut

...ollaan pikkuhiljaa sisustettu ja rempattu uutta kotia...

Omakoti2010

...tein muutamia kauan haaveksimiani hankintoja, ja muutamia muutenvain mainioita...

Ostokset2010

Ja merkittävimpiä juttuja vuoden varrelta; tänä vuonna lähisukuun ja lähimpien ystävien joukkoon on syntynyt ja odotetaan vauvoja, on tehty onnistuneita asuntokauppoja ja valmistuttu opinnoista, menty naimisiin, lähdetty rohkeasti uusille urille ja osoitettu uskomatonta, sanattomaksi vetävää naisrohkeutta ja suurta sydäntä vaikeuksien hetkellä. Eloon on myös tuonut isosti iloa vuoden aikana löytyneet ihanat uudet ystävät, vanhojen rakkaiden lisäksi.

Summa summarum, mainio, haastava, silmiä avaava vuosi siis. Mitähän kaikkea jännittävää ensi vuosi tarjoaakaan?

Mitä parhainta alkavaa vuotta teille, nuppuset.

PS. Nähdään viimeistään 3.1. osoitteessa lilouscrush.blogspot.com -sieltä matkataan sitten yhdessä Lilylandiaan tammikuun aikana :)

11 kommenttia:

 1. Heippa Lilou...ja ihanaa alkanutta vuotta. Teillä näkyy olevan nuo eamsin tuolit, oletko ollut tyytyväinen niihin?Meitä kovasti miellyttäisi ne myös ja ollaan mietiskelty hankkimista. Ollaan kovasti pitkäkoipisia ja olen lukenut muutamia kommentteja etteivät olisi mitään pitkien ihmisten tuoleja Sinä toinen pitkäkoipi osaisit puhua käyttökokemuksesta että miten on?
  kiitos kaunis jo etukäteen:)

  VastaaPoista
 2. Sitä samaa sinulle :) Juu, kuulostaa ehkä hassulta, mutta voin sanoa rrrrrrakastavani niitä :) Ollaan miehen kanssa 177 ja 186 senttisiä, ja sopivat tosi oivasti! Ovat kyllä ns. matalalla, eli tuo pöytämme on niiden yhteyteen hiukan liian korkea. Tuoleissa siis joka tapauksessa hyvä istua. Kannattaa tietty käydä testaaamassa, jos vain suinkin osuu kohdalle?

  VastaaPoista
 3. Hei, mikä tuo valkoinen lokerikko on taulun ja maton välissä? Ihana!!! Mistä ostettu?

  VastaaPoista
 4. Eikös ole! Se on Vitran vanha klassikko, Uten Silo -tilattu muistaakseni nest.co.uk:sta meillä (tuo on siis valmistajan oma kuva)

  VastaaPoista
 5. Hyvää tätä vuotta nuppunen! Toivottavasti nähdään pian! :)

  VastaaPoista
 6. Hih, olipa hauska sattuma, vastasin nimittäin JUST nyt sun FB-viestiin (ja rupesin heti fanittamaan ihan hulluna Cocon FB-sivua ;) Ihanaista vuotta, kaunokki!

  VastaaPoista
 7. Aijai, niin ihana tuo Chanelin laukku...

  Oikein onnellista uuttavuotta sinulle!

  VastaaPoista
 8. Hei vaan ja hyvää uutta vuotta !

  Mistä tuo kuvakollaasin naulakko on ?
  Tuo niin voisi tulla meille asumaan :)

  ps. Haalari on palvellut hienosti :)

  t.Maisakaisa

  VastaaPoista
 9. Ansku, kiitos kovasti :)

  Maisakaisa, naulakko on Eamesin klassikko Hang It All, oli toinen pitkäaikaisen haaveilun kohde, joka toteutettiin viime vuonna :) On kyllä haaveilun arvoinen, piristi heti lastenhuoneen :)

  VastaaPoista
 10. Kiitos sivistyksestä :) Naulakko onkin pompannut siellä täällä silmiini, mutta en tiennyt sen olevan Eamesin.

  Ehkä se muuttaa joku päivä piristämään myös meidän lastenhuonetta.

  VastaaPoista
 11. Mukavaa alkanutta vuotta! Tässä lunastaa uudenvuodenlupaustaan yksi ahkera lukija. Nimittäin en ole koskaan kommentoinut, vaikka luen blogeja melkein päivittäin. Nyt on tarkoitus kunnostautua siinä, ja ainakin esittäytyä. On kai se ihan kiva että tietää minkälaiset ihmiset täällä vierailee. Olen siis Ansku, pikkuisen poikavauvan äiti, ja opettelen kotiäidin elämää pikkuhiljaa. Tähän mennessä on ollut ihanaa! Tykkään sisustaa ja liikkua. Jos pitäisi luonnehtia miksi luen blogiasi, niin sanoisin että se on inspiroiva! Ja se onkin jännä, sillä tyylini sekä pukeutumisessa että sisustuksessa on kuitenkin melko erilainen kuin sinun. Silti jotenkin kierosti saan vinkkejä ja inspiraatiota blogistasi. :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Kommentit ovat mitä lämpimimmin tervetulleita ja toivottuja :)